Şehit Sefa Altınsoy Anaokulu
CUMHURİYET MAH. 7553 SK. TOKI 7.ETAP SİTESİ AZMI MILLI ILKOKULU BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AKSARAY

VİZYON

Şehit Sefa Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığının anasınıfı alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, 2023 yılında ilkokuldan dönüşerek eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, vatan sevgisini, özünü benimsemiş, dilini en güzel düzeyde iafede eden aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.

MİSYON

İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 4-6 yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.

Öğretim Şekli :tam zamanlı

tam zamanlı